Wouter Doude van Troostwijk

Studio Doude

Wouter Doude van Troostwijk - fotografie Mark Prins
productontwerper
hout

'Na Aardwetenschappen en Industrieel Product Ontwerpen te hebben gestudeerd, ben ik in 2017 afgestudeerd met Product Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heb ik Studio Doude opgericht en ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig ontwerper, in mijn werkplaats in Utrecht. Daarnaast werk ik als freelancer in de interieurbouw.

Mijn brede interesse en achtergrond maakt mij tot een divers ontwerper. Ik streef ernaar zo vernieuwend mogelijk te zijn. Ik geloof niet dat alles al een keer bedacht en gemaakt is. En als iets al wel een bestaat, dan kan het sowieso verbeterd worden. Bij mijn producten staat de functie op de eerste plaats. Ik denk dat een eerlijk, naar zijn functie vormgegeven product, het best in staat is een goede gebruikservaring te creëren.

Naast mijn werkzaamheden als ontwerper, ben ik een ervaren maker. Met hout of staal kan ik maken wat u wilt. En in samenwerking met collega’s kan ik ook producten met andere materialen zoals kunststof of keramiek vervaardigen.

Heeft u een idee dat wacht op realisatie? Of heeft u een ontwerp op maat nodig, bijvoorbeeld voor een meubel? Schroom dan niet om contact op te nemen zodat we samen tot een mooi resultaat kunnen komen.'

No items found.