Laura Vaessen

Moodo Interieurontwerp

Laura Vaessen - fotografie Mark Prins
interieur

Laura Vaessen is eigenaresse van Moodo interieurontwerp. Samen met vaste samenwerkingspartners maakt ze duurzame interieurs waarin mensen meer in contact staan met de natuur. Dit heeft positieve effecten op de gezondheid in body en mind. Of je er nu woont, werkt, leert, herstelt of ontspant. Met hun visie op duurzaamheid en biophilic design maken ze interieurontwerpen voor de zakelijke en particuliere markt die zorgen voor een goede balans tussen health & happiness.


Design voor welzijn


Interieurontwerp gaat naar hun idee over ruimtes creëren waarin mensen zich veilig voelen, zich kunnen ontwikkelen, alles bij de hand hebben, ontmoeten, focussen, herstellen. Het gaat over mensen, niet over spullen. Omgevingen verwezenlijken die écht iets voor iemand doen, daar streven ze naar.


In contact met natuur


Dat doen ze vanuit het principe van biophilic design. Een manier van ontwerpen waar ze mensen in de gebouwde omgeving weer in contact met de natuur brengen.


Duurzaam


Biophilic design is ontwerpen gebaseerd op biophelia. Biophelia betekent ‘liefde voor het leven’. Alles op aarde is met elkaar verbonden door het leven, een groot ecosysteem. Dan kun je alleen maar kiezen voor producten en materialen die niet belastend zijn voor mens, dier en milieu. En dat doen ze dus ook.

No items found.