Vier op 4 juni de zomer samen met de locaties Kanaal30,  Vechtclub XL, Beton-T, De Createur en Karma Kebab. De entree is gratis.

Tijdens het Midzomer Festival vieren de locaties Kanaal30, Vechtclub XL, Beton-T, De Createur en Karma Kebab samen de zomer met een bomvolle zomerse programmering voor jong en oud.

Dompel jezelf tijdens het Midzomer Festival onder in al het creatiefs dat de wijk te bieden heeft. Luister naar lokale bands, bekijk films en theater, volg een van de vele creatieve workshops en geniet van de lokale horeca.

Hier een aantal highlights uit het programma:

► Beton-T
Op het podium van Beton-T vind je verborgen parels uit de wijk. Zoals I am Oak, Mattino, Ootes, The Galaxy Club en jong talent van BOKS. Kom langs in de nieuwe Rovertuin. Hier vind je het startpunt voor skate clinics van Skatepark Utrecht en boulder workshops van Boulderhal Sterk.

► Vechtclub XL
Film en interactief theater van o.a. Noortje Sanders en Ellipsos. De lokale koffiebranderij, bierbrouwer en restaurant.

► De Createur
Maak je eigen vogelhuisje van gerecyclede materialen, krijg tips van een ecoloog. Luister naar muziek, neem een drankje en geniet van pizza’s uit de zelfgemaakte oven.

► Karma Kebab
Hier vind je de lekkerste plant powered kebab! Overdag kan je vintage shoppen bij Vino Kilo en workshops roller skaten volgen, toon in de avond je nieuw verworven kunsten tijdens de rollerdisco.

► Kanaal30
Laat je verrassen door een programma vol belevingen en workshops. Experimenteer met kleuren, geuren en materialen, zeefdruk je shirt, pimp je tote-bag. Doe mee met de proefquiz bij KEET of bekijk het filmprogramma van Kult Kino. Op het podium is de hele dag muziek van o.a. de 5-koppige meidenrockband SHE!, DJ Joep Edhardt en Yanna & Benjamin D Stryder, ga uit je dak en zing mee met De Anitaas.

Datum: zondag 4 juni
Tijden: 12.00 - 18.00 (Karma Kebab tot 23.00)
Locaties: Vechtclub XL, Beton-T, Kanaal30, De Createur en Karma Kebab
Entree: gratis

Midzomer Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Utrecht, Initiatievenfonds, Elise Mathilde en Merwede.

Bekijk de deelnemers
Meer informatie
Volg onze route vol vermaak en ontdek onderweg de creatieve broedplaatsen in het gebied.